.status-msg-wrap {visibility:hidden;display:none;}

dimarts, 26 de juny del 2018

STREET ART

L'alumnat de 3r d'ESO ha tingut l'oportunitat de pintar una paret del pati de l'escola. El projecte s'ha dut a terme gràcies a la Laura Castillo, alumna en pràctiques i experta en el tema dels grafitis.

Abans que res, va preparar una breu part teòrica per introduir el tema, a través del qual preguntava als alumnes  pels seus coneixements, quina opinió tenien. qüestionava si el grafiti estava vinculat al vandalisme o no, si n'havien fet mai cap, ...

La Laura va mostrar una gran quantitat d'exemples i referents per tal d'obrir al màxim el ventall de possibilitats i en grups van començar a preparar esbossos amb propostes del dibuix que els hi agradaria fer. L'única condició era que el tema havia d'estar relacionat amb l'escola i la solidaritat. Un cop recollides les propostes la Laura va fer un muntatge amb les idees més representatives i originals.

Finalment, va arribar el moment de la posada en escena. Era la part que suposava més repte per tots, ja que la tècnica per pintar era l'esprai! Una tècnica que ben pocs alumnes havien provat. Amb l'ajuda de la Laura, que aconsellava i guiava tots els alumnes van poder provar i enfrontar-se amb el repte.

Aquí en teniu el resultat!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada