.status-msg-wrap {visibility:hidden;display:none;}

dimecres, 5 de febrer del 2014

ESTRUCTURES LINEALS VOLUMÈTRIQUES

L'estructura d'un objecte és la que ens determina la col·locació de les formes o elements que la constitueixen i les relacions que s'estableixen entre ells. En alguns casos, aquesta pot determinar l'esquelet d'un objecte o fins i tot condicionar-ne la forma externa. De vegades pot ésser visible en l'aspecte extern de l'objecte, però en altres casos fins i tot pot ser l'únic element que el conforma.
I és aquest últim cas el s'ha agafat com a punt de partida en aquest projecte de l'assignatura de Volum, de 1r de Batxillerat. L'objectiu és que estructura i forma siguin el mateix, basant-nos en l'obra d'artistes com ara Alexander Calder, Ricardo Beard, David Oliveira, entre d'altres.

El projecte consisteix en dissenyar i construir una estructura volumètrica utilitzant filferro. Aquesta estructura ha de poder servir com a làmpada, per tal cal tenir en compte com es subjectaria el porta-làmpades amb la resta de cable elèctric. Per tal d'aconseguir una llum més difosa, es recomana l'ús d'un paper translúcid.

Com en tot procès de disseny, són molt importants els esbossos i proves abans d'arribar al prototip definitiu. A continuació us fem cinc cèntims de diferents projectes i processos:


       
       


Helena Corominas         




















Pablo Camacho                                                                               Mee Sancho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada